Aperitiefconcert Knokke-Heist

Op zondag 6 juli om 11u speelt Het Waregems Harmonieorkest een aperitiefconcert op het Van Bunnenplein in Knokke-Heist.

We vertrekken met de bus om 8u30 aan het lokaal. De bus is gratis voor iedereen die meegaat, maar leden krijgen uiteraard voorrang. Na het aperitiefconcert heeft iedereen vrije keuze voor het middageten. In de namiddag is er een gezamenlijke activiteit voorzien waar iedereen vrij kan aan deelnemen (midi-golf). We vertrekken terug vanuit Knokke-Heist om 17u30.

Voor de muzikanten: We spelen in uniform (met lime-das voor de heren). Daarnaast breng je ook mee: instrument, partituur, wat zakgeld en eventueel wat aangepaste kledij voor de namiddagactiviteit. Gelieve op voorhand uw aanwezigheid te bevestigen bij Veerle of bij het bestuur tegen 29 juni. Hierbij ook graag vermelden of je meegaat met de bus of met eigen vervoer gaat.

Meer informatie kan u ook nog vinden in deze brief.