Sylvesterconcert 2015

Sylvesterconcert 2015

Op dinsdag 29 december gaat om 19u00 het jaarlijks Sylvesterconcert door van de klas van samenspel en Jeugdorkest Waregem.

Ter voorbereiding van dit concert gaan de muzikanten van 26 t.e.m. 28 december op muziekkamp in “Duin en Zee” te Oostende. Het muziekkamp is steevast een groot succes bij de jonge muzikanten en is een ideale mix van muziek (repetities), spel en ontspanning, uitstappen en verrassingen.

Op het Sylvesterconcert worden vervolgens de stukken gespeeld die op dit kamp werden voorbereid en dit onder de deskundige leiding van gastdirigenten Nele Tiebout en Thijs Vanmarcke. Na het concert is er mogelijkheid voor het delen van nieuwjaarswensen op een uitgebreide receptie voor alle leden van Het Waregems Harmonieorkest en Jeugdorkest Waregem, vrienden, familie en sympathisanten.

Dit alles gaat door in De Schalmei. De toegangsprijs is 6 euro (receptie inbegrepen). Kinderen van -12 jaar en muzikanten mogen gratis binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook