Hutsepotdiner 2016

Het Waregems Harmonieorkest nodigt u graag uit op het 11de Hutsepotdiner. Dit gaat door op zondag 21 februari en wordt voorafgegaan door een aperitiefconcert van 12u00 tot 12u30 door het Jeugdorkest en de Klas van Samenspel. Dit alles gaat door in ons lokaal, De Schalmei. De bedoeling is, naast het gezellig samenzijn en lekker eten, het sponsoren van de activiteiten voor de jeugd (muziekkamp, sleepover,…).

Kaarten voor het Hutsepotdiner kosten 12 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen tot 12 jaar. Er is keuze tussen hutsepot of een vleesschotel met frietjes. Kaarten zijn te verkrijgen via e-mail (tickets@waregemsharmonieorkest.be) of telefonisch via 0497/84.14.48 en dit ten laatste tegen zondag 14 februari.

De hutsepot zal niet alleen zeer lekker zijn, tevens wordt het vlees ter plaatste gebakken. En u steunt er onze jeugdige muzikanten mee! Laat dit festijn dus niet aan u voorbijgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook