Waregem Koerse Barbecue

Allen welkom op de jaarlijkse Waregem Koerse BBQ van het Waregems Harmonieorkest.
Academieplein – Olmstraat – Waregem
11u30 gratis aperitiefconcerten
12u00 opening BBQ – vlees – vis – assortiment verse groentjes

Bij deze barbecue hoort natuurlijk ook onze tombola, waar opnieuw prachtige prijzen te winnen zijn. Waaronder 2 schitterende ballonvaarten, geschonken door Madou.Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Deelname aan de barbecue op zondag kost €17 voor volwassenen en €9 voor kinderen tot 12 jaar. Inschrijven kan via onderstaande link of via het emailadres tickets@waregemsharmonieorkest.be.

2 reacties op “Waregem Koerse Barbecue

1. beste, ik vind geen duidelijke aanduiding om kaarten van de bbq te bestellen of waar ik ze kan afhalen, alvast niet om iemand die de bestuursleden of leden niet kent.