Waregem Koerse Barbecue

Allen welkom op de jaarlijkse Waregem Koerse BBQ van het Waregems Harmonieorkest.
Academieplein – Olmstraat – Waregem
11u30 gratis aperitiefconcerten
12u00 opening BBQ – vlees – vis – assortiment verse groentjes

Bij deze barbecue hoort natuurlijk ook onze tombola, waar opnieuw prachtige prijzen te winnen zijn. Waaronder 2 schitterende ballonvaarten, geschonken door Madou.Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Deelname aan de barbecue op zondag kost €17 voor volwassenen en €9 voor kinderen tot 12 jaar. Inschrijven kan via onderstaande link of via het emailadres tickets@waregemsharmonieorkest.be.

Vrijetijdsmarkt Waregem

De Zuiderpromenade en het Boekenplein zijn op 2 juni hét epicentrum voor sport, cultuur en vrije tijd in Waregem. 60 Waregemse verenigingen en organisaties laten zich van hun beste kant zien en geven je alle uitleg over hun werking. Daar mag het
Waregems Harmonie Orkest en het Jeugdorkest Waregem natuurlijk niet bij
ontbreken. Beide orkesten zullen voor een muzikale opvulling zorgen.

WHO & Friends

Het Waregems Harmonieorkest viert zijn 190-jarig bestaan met een concert om ‘U’ tegen te zeggen.
Samen met harmonieën ‘De Lustige Vrienden’ uit Oeselgem en ‘Steeds Beter’ uit St.-Baafs Vijve spelen wij de sterren van de hemel.
Als afsluiter kunt u nog wat nagenieten met een hapje en een drankje bij ons Food festival.

Klik hier voor meer info en tickets.

Chocolade verkoop 2018

Straks vertrekken de klokken terug richting Rome. Ook vanuit onze vereniging hebben we die aangesproken om een lading chocolade voor ons mee te brengen die we verkopen t.v.v. onze Jeugdwerking, en het Waregems Harmonie Orkest.

De bestellingen kunnen afgehaald worden voor, tijdens of na de repetities van 9 en 11 maart in ons repetitielokaal de Schalmei, Olmstraat 27, Waregem.

Assortiment:
250gr melk, fondant of witte chocolade voor 6€/zakje.
Of 2 zakjes voor 10€
Graag uw bestelling plaatsen voor 22 februari.
Klik hier om uw bestelling te plaatsen via e-mail.