Paaseierenverkoop

Dit jaar zetten we de traditie van onze paaseierenverkoop verder.
U kunt tot 8 maart 2019 ballotins van 500g paaseitjes bestellen voor €10 per stuk.
De ballotins bevatten een mengeling van volle eitjes of eitjes met praliné of ganachvulling.

Bestellen kan via de onderstaande link of bij leden van onze Harmonie of ons Jeugdorkest.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen via het online bestelformulier.

Groot concert 2018

Het Waregems Harmonieorkest en het Jeugdorkest Waregem nodigen u graag uit voor hun jaarlijks groot concert.
Op 17 en 18 november, in CC de Schakel, zorgen zij samen voor de muzikale invulling van uw avond, met dit jaar als thema: “Een reis door Groot-Brittannië”.

Klik hier om uw tickets te reserveren.
De online ticket verkoop is gesloten sinds donderdag 15 November 2018. U kunt nog kaarten krijgen aan de kassa op de avond van het evenement.

Traditionele pannenkoekenbak

Kom tijdens de jaarmarkt genieten van een kopje koffie en een pannenkoek gebakken op traditionele wijze in de tent op het Academieplein t.v.v. Waregems Harmonie Orkest en Jeugdorkest Waregem.
Te warm? dan staan er allerlei koele drankjes voor u klaar.
Muzikale omlijsting door B&X

Waar? Plein Kunstacademie, Olmstraat 25, 8790 Waregem