WHO and Friends

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Info

Het Waregems Harmonie Orkest bestaat dit jaar 190 jaar en organiseert een jubileumconcert op 28 april 2018 om 18u00 in de sporthal van het VTI Waregem.
Exact 190 jaar na oprichting viert Waregems oudste culturele vereniging zijn verjaardag met een muziekfestival met bevriende korpsen.
De apotheose van de avond is de gezamenlijke uitvoering van een drietal werken door meer dan 200 muzikanten van drie straffe orkesten:

• Koninklijke Harmonie De Lustige Vrienden uit Oeselgem (o.l.v. Stephen Biebuyck),
  • Koninklijke Harmonie Steeds Beter uit St.-Baafs Vijve (o.l.v. Peter Valck)
    en natuurlijk
  • Het Waregems Harmonieorkest en het Jeugdorkest Waregem (o.l.v Luc Neirynck).

En bij een groots verjaardagsfeest hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje … . Daarom organiseren we na het spektakel een gezellig Foodfestival .
We kijken er naar uit om samen met jullie onze verjaardag te vieren. U komt toch ook ?

Uw gegevens

Straat en nummer

Postcode en gemeente

Uw reservatie

Aantal volwassenen:
x 10 euro
Aantal kinderen (van 6 tot 12 jaar):
x 6 euro
Aantal kinderen (< 6 jaar):
(gratis)

Gelieve na het verzenden van uw reservatie het totaalbedrag van de gereserveerde tickets te storten op ons rekeningnummer BE34 8282 8650 1090 met vermelding van uw naam en 'WHO & Friends'.

Hierbij bedanken wij graag nog onze hoofdsponsors:

vertical-align: middle;