WHO and Friends

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Info

Het Waregems Harmonie Orkest bestaat dit jaar 190 jaar en organiseert een jubileumconcert op 28 april 2018 om 18u00 in de sporthal van het VTI Waregem.
Exact 190 jaar na oprichting viert Waregems oudste culturele vereniging zijn verjaardag met een muziekfestival met bevriende korpsen.
De apotheose van de avond is de gezamenlijke uitvoering van een drietal werken door meer dan 200 muzikanten van drie straffe orkesten:

• Koninklijke Harmonie De Lustige Vrienden uit Oeselgem (o.l.v. Stephen Biebuyck),
  • Koninklijke Harmonie Steeds Beter uit St.-Baafs Vijve (o.l.v. Peter Valck)
    en natuurlijk
  • Het Waregems Harmonieorkest en het Jeugdorkest Waregem (o.l.v Luc Neirynck).

En bij een groots verjaardagsfeest hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje … . Daarom organiseren we na het spektakel een gezellig Foodfestival .
We kijken er naar uit om samen met jullie onze verjaardag te vieren. U komt toch ook ?

Tickets

Er zijn geen online tickets meer beschikbaar. U kunt er nog altijd verkrijgen aan de inkom van het evenement.

Hierbij bedanken wij graag nog onze hoofdsponsors:

vertical-align: middle;