Waregems Harmonieorkest En Jeugdorkest Waregem

Kerstconcert

Wil jij ook samen met ons de kerstperiode inzetten met een gezellig avondje muziek? Dan ben je op 18 december om 18u bij ons aan het juiste adres. Dat adres is deze avond de Dekenale kerk in Waregem, de iconische kerk op de markt in hartje Waregem.

Het Waregems Harmonieorkest heeft voor deze gelegendheid de handen uit de mouwen gestoken samen met onze collega’s van het koor Torengalm. Onder begeleiding van onze 2 chefs Luc Neirynck en Hilaire Verstaen gaan wij dan ook voor de laatste keer in 2022 nog eens alles geven!

Sta jij ook zoals ons te popelen om er bij te zijn? Wacht dan zeker niet te lang! Tickets voor dit programma met een vleugje Kerst zijn te verkrijgen via alle leden van beide verenigingen. Voor volwassenen bedraagt een ticket €10, voor de kleinsten onder ons (<12 jaar) is de toegang gratis.

Wij sluiten heel graag het jaar af met jullie! Tot dan!